Vi skal reise!

annonse

kjole HER på -70 % nå ⎮ støvletter HER på -50 % nå (og ja, jeg har mistet snøringene øverst, ups)

Nå er bilen pakket og Dennis levert til barnevakten! Jeg skal reise avgårde sammen med mamma og lillesøster. Vi skal på jentetur til Stavanger, og skal blant annet innom IKEA. Ikke noen stor reise med andre ord, men en reise med de to blir uforglemmelig uansett, så jeg gleder meg masse. Vi skal være borte hele dagen, og kommer ikke hjem før i kveld etter at Dennis er lagt.

Men fortvil ikke, jeg har forhåndsskrevet et innlegg som kommer ut senere i dag. Ellers kommer jeg selvsagt til å sjekke innom for å godkjenne kommentarer med jevne mellomrom, og trenger derfor deres beste tips til hva jeg bør kjøpe på IKEA. Jeg vet jeg skal ha noen planter og slik til hagen (som jeg har store planer for denne sommeren), og et par bildelister som bokhylle til barnerommet.

Andre smarte tips og must haves fra IKEA?

Legg igjen en kommentar