Ukens spørsmål #67

Elsker videoen dine! Kunne vi fått en vlog fra ikeaturen også?

Så utrolig hyggelig å høre, men jeg filmet dessverre ikke nok fra IKEA turen denne gang til at det kunne blitt en vlogg, men skal absolutt ha det i bakhodet neste gang vi reiser nedover. Ellers har jeg lagt ut en haul fra IKEA-turen, som du kan se under her.

Når får vi se hemsen du skulle lage av skapet til Dennis? *venterspent*

Vet du hva, jeg har rett og slett bortprioritert det bittelitt nå som vi har begynt å pusse opp innergangen og gjøre en del mer ute i hagen, men denne uken lover jeg å komme meg til obs bygg for å kjøpe maling slik at jeg kan vise den til dere! Det er tross alt bare det, stige og gjerde som mangler, men de to sistnevnte tar jeg senere når han blir gammel nok til å bruke den.

Er det helt sikkert at det er 1 ss bakepulver og ikke 1 ts i denne oppskriften? Synes det virket som litt mye bakepulver.

Wæ, nei! Hjelp, her må jeg ha vært i min egen verden, for det skal selvsagt være 1 ts. Tusen takk for oppmerksomheten – jeg har nå rettet innlegget også!

Må bare vite det: Hvor har du kjøpt toppen din i dette innlegget, ble helt forelsket i den!

Herlighet, så hyggelig sagt! Jeg elsker den selv også, og koster faktisk ikke mer enn en liten hundrelapp på wish. Finnes i flere farger også, så jeg er strålende fornøyd. Du kan kjøpes den HER.

Hvor lang tid gikk det fra han begynte å reise seg til han gikk? Mi er 10 mnd og går rundt sofaen.

Dennis reiste seg opp for aller første gang i slutten av januar. To måneder senere, i slutten av mars, reiste han seg opp midt på gulvet uten å holde i noe. Og enda en måned senere lærte han seg altså å gå. Han gikk vel rundt møbler i et par måneder før han nå lærte seg å gå.

Hva syntes du om mødre som er glad i å ta seg en fest? Jeg er selv mor til ei på 8 måneder, og liker å ta meg en fest. Vi skal vel ikke ha dårlig samvittighet fordi vi er glad i en god fest? Hva mener du om dette tema?

Jeg ønsker ikke å mene noe om hva andre gjør ettersom det ikke er enkelt for meg å sette meg inn i din situasjon. Det jeg derimot kan gjøre er å fortelle litt fra mitt eget perspektiv, og hva jeg synes er greit eller ei i forhold til oss.

Jeg synes ikke man skal gå ut hver eneste helg når man er foreldre, men en gang i blant er absolutt okei. Selv har jeg vært på fest 6 ganger siden Dennis ble født for litt over et år siden, og det jeg synes er viktig når jeg velger å dra ut er at Dennis har det bra hos noen han stoler på og kjenner godt. Å levere han til ukjente er virkelig ikke innafor bare for at mor og far skal få ha det gøy. Men er barnet hos noen de kjenner veldig godt og omgås med jevnlig tenker jeg; hvorfor ikke? Fest og kos deg, så lenge barnet ikke har vondt av det 🙂

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

2 kommentarer om “Ukens spørsmål #67”

  1. Hva er det som er skjedd mellom deg/dere og Emily? Har dere kontakt i det hele tatt lenger?

  2. Tjener du penger på bloggen?

    Er du ikke snapper for Supermammaene lenger?

    Hvor strikt lever du på lavkarbo? Teller du antall karbo ca. til dagen?

Legg igjen en kommentar