Ukens spørsmål #66

annonse

Har dere kontakt med Christopher sin familie? Bare lurer siden det er kun din familie som nevnes på bloggen.

Ja, vi har kontakt med begge sider, men vi er mer med familien min, og da er det naturligvis de som nevnes mest på bloggen også.

Favorittserie for tiden?

Bloggerne akkurat nå! Men utenom den har vi akkurat begynt å se Dexter igjen. Er også veldig glad i Vampire Diaries, Supernatural, Criminal Minds og White Collar.

Hvordan gikk dere over fra to lurer til en?

Den perioden tok lang tid altså! Vi begynte å vurdere det når Dennis tullet mer og mer på kveldstid, og hadde mange oppvåkninger helt frem til midnatt hver dag. Da prøvde vi rett og slett bare å underholde han, leke ute og gjøre alt vi kunne for å holde han våken så lenge som mulig på formiddagen før han tok første lur. Når vi ikke klarte å holde han oppe lenger, som regel rundt klokken 10.30, la vi han og gikk gjerne en trilletur mens han sov de første dagene (for da sover han lenger) også gjør vi samme greia på ettermiddagen med å underholde han så mye vi klarer. Når klokken nærmet seg 18 hadde han likevel som regel sluknet.

Det tok lang tid før han klarte å finne en rutine som passet han, men nå har vi endelig kommet forbi den skikkelig vanskelige biten. Det tok vel et par uker med 1 og 2 lurer annen hver dag nærmest, mye tull på natt fordi vi ikke klarte å holde oss til en fast rutine osv. Men når det først nå går fint er det utrolig deilig! Han sover som regel mellom 1-2 timers lur fra kl 11. Også sover han fra kl.18.30-08.00 hver eneste natt, helt fint. Helt fantastisk! Og ikke minst en rutine som fungerer ypperlig for både han og oss.

Hva spiser og drikker Dennis i løpet av en dag?

Han drikker kumelk til frokost og kveldsmat, og vann ellers i løpet av dagen.

Til frokost spiser han grøt.

Av og til et mellommåltid med smoothie eller litt frukt her.

Til lunsj spiser han enten 1 brødskive med diverse pålegg + litt frukt eller yoghurt. Eller 2 matmuffins. Eller bananlapper.

Til middag spiser han alt mulig av hjemmelagde middager.

Av og til et mellommåltid med smoothie eller litt frukt her.

Til kveldsmat spiser han grøt.

Har du tips til flytur med barn? Skal ut å fly med en på 1,5 år (9 times tur) og trenger all tips og råd jeg kan få. Gruer meg til flyturene.

Har ikke flydd med Dennis siden han var 4 måneder gammel, men skal ut å fly i sommer, så har gjort meg opp noen tanker og ideér. Mitt aller beste tips er å ikke stresse med at du forventer hen kommer til å gjøre seg vanskelig, for da kan du være sikker på at det skjer. Forvent det beste, og ro deg ned så slapper barnet bedre av også. Ellers anbefaler jeg å ta med en liten leke, ipad med barnefilmer+barnemusikk på (husk hodetelefoner), god snacks og masse tålmodighet!

Hvilken treningstights bruker du i dette innlegget?

Treningstightsen er fra We Are Fit og kan kjøpes HER! Den er på salg til bare 499,- nå, og ved å benytte deg av rabattkoden 7TJAT ved utsjekk får du ytterligere 50 kroner i rabatt.

Er det tidligere trening og riktig kosthold som gjør at du har fått timeglassfiguren tibake etter fødsel?

Wow, for en utrolig hyggelig kommentar! <3 Men skal jeg være ærlig så aner jeg faktisk ikke, men vil nok tro at både kostholdet og treningen jeg har hatt fokus på både før og etter fødsel har «gitt meg» den kroppen jeg har i dag.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

En kommentar om “Ukens spørsmål #66”

  1. Tips til flytur i tillegg til det som er nevnt: Gå sist ombord, og la ungen springe og herje fra seg så lenge som mulig.. Hvis du reiser med flere voksne så kan jo de f.eks gå på flyet med håndbaggasjen dere trenger, hvis du er redd for at du må sende den ved å gå sist på flyet fordi det er fylt opp i hyllene. Hvis dere ikke har bestilt eget sete til barnet, så sjekk om flyet er fullbooket eller om det er noen ledige seter som dere kan overta når dere er ombord. Spør flyvertinnen om du er usikker. Jeg lover deg… 9 timer med barnet på fanget i et trangt fly er helvete uansett om hen oppfører seg eksemplarisk.
    Alt er så mye bedre og lettere hvis ungen har et eget sete å sitte i, sove i, leke i, og klatre opp og ned i, iløpet av alle de timene.

    Lykke til, og god tur!

Legg igjen en kommentar