Ukens spørsmål #64

Har du et godt forhold til foreldrene dine, og familien din?

Ja, absolutt! Jeg har et veldig godt forhold til alle i familien min. Elsker dem over alt på jord ♥︎

Har du noen fine mageøvelser?

Det kan jeg skrive et eget innlegg om! Tusen takk for spørsmål, så spennende.

Kan du lage likt innlegg om hva du har i fryseren?

Det kan jeg absolutt! Takk for forslag.

Men den vaksinen skal jo tas igjen på 3 månederskontrollen. Hvordan gikk det?

Det gikk ikke, holdte jeg på å si. Dennis fikk ikke lov til å ta andre dose av rotavirusvaksinen på grunn av hans reaksjon på første dose. De begrunnet det med at rotavirus er mye mildere enn tarminvaginasjon, så da ville de ikke ta sjansen på at han skulle få samme bivirkning igjen.

Jeg har nylig gått over til et lchf-kosthold, men sliter fortsatt med å ikke spise yoghurt/meieriprodukter til kvelds spesielt. Har du noen tanker om YT sine nye proteinpuddinger?

Jeg er ikke så veldig glad i yoghurt-varianter selv så her har jeg dessverre ikke så god erfaring. Kan likevel fortelle deg at jeg har spist både YT sine proteinpuddinger og propud et par ganger mens jeg gikk på lavkarbo, og synes absolutt det er okei å unne seg innimellom. Når det er sagt kan kanskje creme fraiche eller sæterrømme blandet med konsentrert fun light saft være et supert alternativ. Det smaker nesten akkurat som vanlig yoghurt!

Hvilket kamera bruker du og bruker du andre linser en original-linsa? Synes du tar så veldig skarpe bilder for tiden 🙂 Kjempe fine!

Tusen takk, så hyggelig å høre! Jeg bruker kameraet Canon EOS 7D til å ta bilder med, og har faktisk ikke originallinsen lenger. Jeg likte ikke den så veldig godt heller. Den var helt ok, men jeg ønsket noe med lavere blendertall. Linsen jeg bruker mest er denne – den egner seg til det meste, er liten, lett og enkel i hverdagen. Ellers bruker jeg denne til å ta bilder av interiør, og denne når jeg skal ta detaljbilder.

Når du legger ut oppskrifter, kunne du tenke deg å legge til antall karbo pr 100?

Hm, jeg skal prøve å gjøre det inni mellom, men kommer nok dessverre ikke til å gjøre det hver gang ettersom det tar en del ekstra tid.

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

En kommentar om “Ukens spørsmål #64”

  1. Til hun som lurer ang YT proteinpudding: hvis målet er å være i ketose (som er hensikten med lchf) så bør du holde deg unna de proteinpuddingene og lignende produkter. De har 9 – 10 karbohydrater pr. boks, og er fra en halv til to tredjedeler av det daglige tillatte inntak av karbohydrater (15 – 20 karbo pr. dag). Altså ikke forenelig med lchf, med mindre du kun spiser de på dager der du spiser veldig lite annet, og ikke hver dag… Men på vanlig/moderat lavkarbo kan de nok gå an

Legg igjen en kommentar