Spasertur til helsestasjonen!

annonse

luen til Dennis kan kjøpes HER

Dennis blir hele 13 måneder på torsdag, og derfor var det tid for 13 månedersveiing i dag. Vi liker å dra innom helsestasjonen en gang i måneden bare for å følge med, og som ventet følger han kurven sin veldig fint for øyeblikket. Etter å ha stoppet opp i seks måneder for en stund siden har han nå fulgt kurven sin perfekt. Det er betryggende og godt å se.

Ettersom det var så fint vær i dag bestemte vi oss også for å spasere ned. Det passet perfekt med luren til Dennis. Da fikk han den på vei ned, også kunne vi gå å kikke litt på Søstrene Grene til han våknet. Herlighet så mye fint de har der. Hadde bare lyst til å kjøpe med meg hele butikken, haha. Men det fikk holde med et lite glass med «D» på og en tøy-oppbevaringskurv til leker!

Buksen min får du kjøpt HER! Det er den såkalte rumpebuksen. Du har sikkert hørt om den? Wr.up buksene fra weightless. Jeg har mange, men denne er en av favorittene mine. Så myk, komfortabel, strammer der det trengs og former bakdelen på en veldig flatterende måte. Superfornøyd!

Da lillemann våknet etter nesten to timer (han har blitt så flink nå, og vi tror vi med sikkerhet kan si vi har gått over til kun 1 lur daglig) gikk vi ei gate opp for å komme til helsestasjonen. Nøyaktig hva han veide får dere vite på utviklingsinnlegget den 19.

Etterpå spaserte vi hjem igjen for å spise lunsj. Nå snart skal vi avgårde i selskap før det barer videre til sykehuset for å besøke mormor. Christopher har fri fra jobb i dag, så da får han også være med.

En veldig fin tirsdag så langt!

2 kommentarer om “Spasertur til helsestasjonen!”

 1. Så fint strikkegenser og lue han har på seg 🙂 Kjekt at det var gode nyheter på vekten.

  Jeg har noen spørsmål til søndag.
  – Har dere kontakt med Christoffer sin familie? Bare lurer siden det er kun din familie som nevnes på bloggen.
  – Favorittserie for tiden?
  – Hvordan gikk dere over fra to lurer til en?
  – Hva spiser og drikker Dennis i løpet av en dag?
  – Har du tips til flytur med barn? Skal ut å fly med en på 1,5 år (9 times tur) og trenger all tips og råd jeg kan få. Gruer meg til flyturene.

Legg igjen en kommentar