Skal du i bryllup i sommer?

Annonse

Nå vil jeg gjerne dele noen brylluptips med dere! Jeg føler alle gifter seg for tiden, og selv skal vi i bryllup til neste år, men for dere som skal i bryllup i år har jeg lyst til å komme med noen tips. Klestips, nærmere bestemt! Kjoler er så fint, spesielt de lange, elegante som passer seg aller best i romantiske bryllup. Under her ser dere et godt utvalg med mine favorittkjoler som passer perfekt å bruke i bryllup. De er nesten litt for fine, og kan fort stjele oppmerksomheten til hovedpersonen selv (sorry til bruden).

9 favorittkjoler til bryllupsgjester

Klikk på bildene for å kjøpe kjolene

Hvilken kjole er din favoritt?

2 kommentarer om “Skal du i bryllup i sommer?”

  1. Den første og den nummer 8 er jo litt vell på kanten å ha på som gjest :s Så nær hvit man kan komme uten å ha hvit kjole 😮 Jeg hadde ikke blitt særlig happy om noen møtte i mitt bryllup i de kjolene :p White is for the bride… å ha på nesten hvite kjoler er faktisk ganske respektløst!

  2. Til anonym over, nå var vell strengt tatt ingen av de to kjolene du nevnte over hvite heller ?? Syns alle kjolene var heilt nydelige!

Legg igjen en kommentar