Rygg og skuldre kommer til syne!

I går kveld var det duket for en aldri så liten treningsøkt, men jeg hadde absolutt ingen plan på hva jeg skulle trene. Jeg startet derfor med det første apparatet jeg fikk øye på; booty builder’en. Videre fortsatte jeg med sittende roing som er en ryggøvelse, og litt flere ryggøvelser etter det igjen. Før jeg hoppet over på magemaskinen og til slutt hengdene beinhev. Med andre ord var jeg gjennom det meste i går.

Haha, det er litt gøy med slike økter du absolutt ikke har planlagt på forhånd, og som viser seg å bare være en miks av alt mulig. Man trener bare det man har lyst til akkurat der og da, med andre ord. Gøy, gøy, gøy!

Etter en kommentar fra lillesøster om at jeg har så markerte skuldre tok jeg en titt i speilet. Jammen har det listet seg bort litt fett fra rygg- og skulderområdet. DET var kjekt å legge merke til. Endelig begynner kroppen sakte men sikkert å blir litt mer markert.

Nå er det bare til å jobbe videre til alle muskler synes like godt gjennom et tynt lag fett. Som jeg gleder meg! 

En kommentar om “Rygg og skuldre kommer til syne!”

Legg igjen en kommentar