Oppussing og usensurert house tour!

Endelig er motivasjonen tilbake. Etter flere måneder uten noe særlig oppussing, kun små prosjekter her og der, er vi tilbake igjen der vi vil være. Det er ingen tvil om at vi har gjort mye med huset siden vi kjøpte det i november i fjor, og det er virkelig totaltforandret innendørs, men etter det høye tempoet vi holdt i høst da vi pusset opp stuen ble vi brått veldig lei.

Vi tok oss derfor en i utgangspunktet liten pause, som bare ble lengre og lengre, men nå er vi endelig i gang igjen. Jeg angrer for at jeg ikke tok bedre før-bilder av hele huset før vi satte i gang, men jeg har i hvertfall tatt gode før-bilder av de resterende rommene nå.

I dag rev vi den siste av de to grufulle buene som fantes i dette huset. Den vi rev i dag befant seg faktisk midt i innergangen også. Så ufattelig stygt! Men endelig er den borte, og rommet føles allerede så mye større. Forhåpentligvis lar det seg gjøre å fortsette åpningen videre inn i det innebygde skapet. Får vi bort det også blir den lille innergangen plutselig en hall med grei størrelse. Krysser fingrene!

Når vi først snakker om oppussing kan jeg jo dele denne videoen vi filmet bare noen få dager etter at vi flyttet inn i november 2016.

Kjenner dere dere igjen?

En kommentar om “Oppussing og usensurert house tour!”

Legg igjen en kommentar