Oh, my!

annonse

Oh, my! Mitt aller første plagg i velvet. Jeg kan med sikkerhet si at dette ikke blir det siste, for guriland for et deilig stoff. Ikke bare er det supermykt og behagelig å ha på seg, men jeg drar også hånden over magen ti tusen ganger daglig bare for å kose med stoffet, haha.

Enda et pluss med bodyen er at den er både stretchy og hold in samtidig. Hvis dere forstår? Her har jeg for eksempel ikke noen form for bh på meg, og jeg må stort sett alltid ha bh på under alt ettersom puppene mine er såpass tunge. Her holdt de seg derimot oppe selv kun på grunn av at bodyen var så tettsittende, og holdt alt på plass!

Jeg forelsket meg også i fargen her – dyp rød er bare sååå fint. Dessverre er det flere som er enige med meg der, så denne bodyen er nå utsolgt i denne fargen, men de har fremdeles noen få i lilla igjen på lager. Fort deg å sikre en av de siste eksemplarene HER.

Hvis du likevel falt like mye for den dyprøde fargen som meg kan kanskje DENNE bodyen falle i smak? Den er i samme stoff som min, eneste forskjellen er at utringningen er fremme i stedet for bak. Den er forresten på SUPERSALG nå til – 80%.

Hva synes du om bodyen?

En kommentar om “Oh, my!”

Legg igjen en kommentar