Nye innkjøp fra nelly!

annonse ⎮ nelly

For noen dager fikk jeg en pakke i posten fra nelly, og den vil jeg gjerne vise dere nå! Men før jeg gjør det vil jeg minne dere på at nelly har et stort salg nå med maaasse klær til – 50 %. Dere finner ALLE salgsvarene ved å klikke HER.

Body HER ⎮ Bukse her ⎮ Belte her

Denne bodyen er først ut. Visste du at den egentlig ligger under kategorien undertøy? Jeg synes likevel den er så fin at den helt klart kan brukes som et hverdagsplagg også. Spesielt i sommer med en shorts til. Den er normal i størrelsen og har en god del stretch. Et stort pluss er også at åpningen ikke er mellom bena som de vanligvis er på bodyer, men litt lengre fremme. Noe som gjør den mye enklere å ta av og på når man for eksempel skal på do.

Ellers er den dessverre utsolgt allerede, noe som sier litt om hvor populær den er! Men du har enda mulighet til å kapre en lik bare i rosa.

Genser HER ⎮ Bukse her

Denne genseren har jeg vel brukt mest så langt. Den er så enkel og behagelig å ha på, og ikke minst like fin til joggebukse som til en litt finere bukse. Jeg elsker fargen – så varm og behagelig, i tillegg til at den har et par små sømmer rundt om på genseren som gjør passformen perfekt. Denne er også helt normal i størrelsen, og ikke minst SUPERBILLIG!

Topp HER ⎮ Bukse HER ⎮ Belte HER

Siste genseren er så fin! Fargen er fantastisk i seg selv, men de søte knappene gjør den liksom bare komplett. Det jeg digger med denne er at man enkelt kan knappe opp og igjen alt ettersom hvor mye man ønsker å vise, og ikke minst at de loddrette stripene på genseren får deg til å se slankere ut!

Hva synes du om klærne?

En kommentar om “Nye innkjøp fra nelly!”

Legg igjen en kommentar