Mormor har fått hjerneslag!

Nei, nei og nei! Kjære, gode mormor. Hvorfor akkurat deg? Du som er så snill og god med absolutt alle rundt deg, og som ikke engang gjør en flue fortred. Jeg hadde aldri i verden kunne forestilt meg eller forberedt på meg på dette. Å besøke deg på sykehuset fordi du har fått hjerneslag. Du fortjener så mye bedre enn det du må gjennom nå, snille, gode mormor.

Ikke bare fikk du hjerneslag, men du har også tre blodpropper i hjernen som du nå får blodfortynnende for å prøve å løse opp.

Jeg krysser alt jeg har for at legene finner ut hva som utløste dette, og at de kan fjerne grunnen, slik at risikoen for at det skjer igjen reduseres betraktelig. Og ikke minst håper jeg at sykepleierne tar godt vare på deg på sykehuset. Du fortjener å ha det så mye bedre enn nå.

Da Dennis og jeg trillet bort til deg i dag var det med en liten klump i magen. Så uvant å se deg i sykesengen. Du som er så sterk, sta og selvstendig! Men nettopp de kvalitetene tror jeg kan hjelpe deg til å komme deg gjennom dette uten varige men, så ber jeg til Gud og hvermann om at jeg tar rett.

Vi er så uendelig glade i deg mormor, og ønsker deg alt godt. Håper du snart er frisk som en fisk igjen, selv om du ikke får kjøre bil selv på en stund.

Masse god bedring, verdens beste mormor ♥︎

Legg igjen en kommentar