Mitt badetøy denne sommeren!

annonse

Husker dere hvordan jeg slet med å finne badetøy som passet i fjor? Til slutt reiste jeg avgårde til Spania i tre uker med to bikinitruser som passet, to bikinitopper som var for små og en bikinitopp som var ALTFOR liten. Men ettersom jeg var størrelse elefant for første gang i mitt liv var det ikke så veldig enkelt å vite hvor jeg kunne finne badetøy som passet.

I år derimot, er jeg litt tidligere ute, og det meste av badetøy i klesskapet mitt passer heldigvis! Jeg har tatt frem noen favoritter jeg har lyst til å vise dere i kveld, slik at du også kan begynne å planlegge badetøyet for den kommende sesongen. Det er lurt å være tidlig ute, hvert fall om du vil sikre deg størrelsen din.

bikinitopp HER ⎮ bikinitruse HER

bikinitopp HER ⎮ bikinitruse HER (dessverre utsolgt i denne fargen, men de har samme modell i mange andre farger)

badedrakt HER

Badetøyet jeg viste dere over her nå er modeller hos nelly som går igjen og igjen hvert eneste år. De er like populære hver sommer, og blir fort utsolgt, spesielt i de vanligste størrelsene.

Har du badetøyet ditt klart til sommeren?

2 kommentarer om “Mitt badetøy denne sommeren!”

  1. Du må virkelig opp en størrelse i overdel! Er ikke fint når du har dobbelpupp på begge puppene! Ser ut som de holder på å falle ut.. har sett det når du tar undertøysbilder også. Gå til en skikkelig undertøysbutikk å få hjelp, det er mitt beste tips 🙂

  2. K: Om du leser resten av innleggene mine ser du at jeg nå har fått målt meg, men det er nesten umulig å finne den størrelsen i vanlige butikker. Og her i disse jeg viser har jeg den største størrelsen, D-cup, så da er det ikke så mye annet å gjøre enn å godta at jeg ser slik ut 🙂

Legg igjen en kommentar