La oss snakke litt om undertøy!

Okei, først må jeg bare få påpeke; shit så sent dette innlegget ble postet til slutt. Har skrevet på det i hele fire timer av og på nå ettersom Dennis er litt urolig i kveld. Men ENDELIG sover han, og jeg fikk gjort meg ferdig til slutt. Bedre sent enn aldri!


Det er ingen hemmelighet at jeg har fått kjeft en del ganger her inne for at jeg bruker for små bher. De siste månedene har jeg også brukt for store. Jeg har vekslet mellom de to bunkene jeg har i klesskapet mitt som enten er 75 C-D eller 85 F-G-H. Haha, altså, er det mulig liksom. Første størrelsen var den jeg brukte før jeg ble gravid, og som høygravid/ammende endret altså puppene mine seg helt sinnsykt.

Jeg skal være såpass ærlig å innrømme at jeg gledet meg til å bli ferdig med ammingen slik at puppene kunne gå tilbake til normal størrelse igjen, for det er en smule tungt, ukomfortabelt og ikke minst det med at jeg ikke finner bher som passer til en grei pris.

MEN så var jeg ferdig med å amme, og puppene ble litt mindre, men jeg har fremdeles ikke sjanse til å få på meg alle de fine bhene i C og D-cup… Er det virkelig mulig at puppene fremdeles kan vokse i en alder av 22 år..? For melken er helt borte nå liksom.

– slik finner du riktig bh størrelse –

Uansett, jeg fikk målt meg på nytt nå som bryststørrelsen min kommer til å være mer stabil fremover og hadde planer om å legge noen hundrelapper i et par nye bher. Etter change sin størrelsesguide på nett (som dere finner her) bruker jeg nå størrelse 70G.

Til min store glede fant jeg tilfeldigvis ut at cubus faktisk selger bher helt opp til G-cup til bare 169,- stykke! De er både behagelige og fine – til tross for at de kun finnes i to farger, sort og hvit. Så det er absolutt et tips til dere andre som ikke passer i de «normale» bhstørrelsene!

Jeg er kjempe fornøyd med mitt nye undertøyssett som kun kostet 238,- totalt!

Bhen kan kjøpes her og trusen kan kjøpes her.

Ingen spons eller samarbeidsinnlegg forresten, kun et varmt tips fra meg til deg <3

En kommentar om “La oss snakke litt om undertøy!”

  1. Bare en kjapp kommentar. Change størrelsene er ikke nødvendigvis korresponderende med cubus (eller noen andre for den slags skyld) sine størrelser. Bruker F i change bher og D i cubus sine, og CD i lindex sine (som forresten er helt fantastiske. Og i store størrelser)

Legg igjen en kommentar