Jeg kastet mobilen min i bakken!

Gjett hva jeg har klart? Forrige fredag sto jeg på trappen utenfor huset vårt. Jeg hadde akkurat låst døren, Dennis og Christopher sto ved bilen fire meter ved siden av og ventet på nøklene. Jeg snudde meg og gjorde en kastebevegelse med hånden før jeg plutselig til min store forskrekkelse oppdaget at mobilen fløy mot Christopher sammen med nøklene.

Det skjedde i ekstremt slow motion, men likevel visste jeg at jeg aldri kom til å nå bort til den før den landet i bakken, så da var det ikke så mye annet å gjøre enn å stå og se på at mobilen min seilet ut av hånden, gjennom luften, halvveis bort til Christopher før den deiste i bakken.

Lille, fine mobilen min. Jeg ropte ut i et forskrekket «neeeei!» før jeg kroket meg sammen og nesten listet meg bort til mobilen som lå fullstendig kunst på asfalten. Christopher sa ikke en lyd. Vi begge sto bare å så på hva som hadde skjedd. Ettersom nøklene var så mye lettere enn mobilen hadde de selvsagt nådd helt bort til min kjære samboer, mens mobilen som var tyngre kun kom halvveis.

Jeg skal være helt ærlig med dere nå, og fortelle at jeg faktisk begynte å gråte. Touchskjermen var ødelagt selv om det var liv i telefonen, men det gjorde den likevel helt ubrukelig. Tårene trillet og jeg var så sint på meg selv for at jeg ikke hadde kjent etter at jeg hadde mobilen i sammen hånd som nøklene.

Nå har jeg en lånemobil frem til jeg får kjøpt meg en ny. Så i dag kan jeg heldigvis snappe på supermammaene likevel. Var litt bekymret for det, men dere finner meg altså der i dag.

En kommentar om “Jeg kastet mobilen min i bakken!”

  1. Hei! Jeg har nylig gått over til et lchf-kosthold, men sliter fortsatt med å ikke spise yoghurt/meieriprodukter til kvelds spesielt. Har du noen tanker om YT sine nye proteinpuddinger? De inneholder bra med protein og lite kcal, men det er jo litt karbs i dem.

Legg igjen en kommentar