Jeg kan ikke tro at han vant!

Endelig får jeg tid til å sette meg ned litt. I dag har dagen virkelig gått i ett! Den startet rolig med leking på stuegulvet før farmor kom innom på formiddagen. Vi hadde planlagt at vi skulle kjøre ut for å se om sommervarene på toys’r us var kommet inn slik at vi kunne kjøpe sandkassen Dennis fikk av henne til bursdagen sin.

Da vi kom bort fant vi ut at den ikke hadde kommet inn enda, men at de kunne bestille den med engang, og få nummeret vårt slik at vi fikk melding når den var ankommet Haugesund! Det er nå gjort, sandkassen er på vei og kommer i neste uke.

Etterpå tok vi en tur opp på det ene kjøpesenteret her i byen. Det begynte å nærme seg lunsjtider for Dennis, så da satte vi oss ned på en kafé. Det bestilte vi oss mat, og akkurat i det vi begynner å spise sier farmor «å, der er Christopher også!». Da skjønte jeg ingenting, han hadde vi jo akkurat forlatt hjemme. Jeg snudde meg, og joda, der kom han!

Gående mot oss med en DIGER hvit bamse under armen. Altså han gikk midt i folkemengden, men det var umulig å ikke legge merke til han likevel på grunn av den ekstremt store bamsen. Med et smil om munnen nærmet han seg oss før han stolt utbrøt «Vi vant!»

Da kom jeg på hva som foregikk. For et par uker siden da vi var å handlet på coop obs ble vi oppmerksom på en diger lambi bamse som satt på toppen av hyllen med dopapir. Under sto det «Vinn en mega lambi», også kunne vi melde oss på ved å legge en lapp med navn og telefonnummer på oppi en boks.

Det gjorde vi, og jammen vant vi ikke også! Dennis har tydeligvis arvet min vinnerlykke, for det var hans navn som ble trekt opp. Noe så koselig. Jeg har alltid vært slik når jeg var yngre at jeg vant så og si alt jeg deltok på, og nå er det så koselig å se at Dennis muligens har akkurat samme flaksen. Lille gutten min har vunnet en bamse som er minst dobbelt så stor som seg selv, haha!

Vi spiste opp maten vår, gikk og kikket litt rundt på senteret før vi ruslet hjem igjen. Da fikk jeg også med meg en nydelig bukett med hvite roser. Snille farmor ♥︎

En kjempe koselig dag full av overraskelser og gode nyheter!

Legg igjen en kommentar