Jeg eier et enkeltmannsforetak!

genser HER ⎮ bukse HER

Det føles helt sykt å si det høyt. Drømmen min er i ferd med å gå i oppfyllelse. Et av to steg er nå gjennomført. Bloggen er blitt jobben min på papiret. Jeg eier et enkeltmannsforetak, og har akkurat levert min første næringsoppgave. Det var mye å sette seg inn i til å begynne med, men nå etter noen måneder går det veldig greit og jeg føler jeg begynner å få kontroll.

Det var merkelig å sjekke selvangivelsen for fjoråret, men likevel ikke kunne se hvordan det sto til med skatten. Jeg måtte først levere næringsoppgave for bloggen. Det kommer nok også til å bli annerledes å ikke få skattepengene til sommeren, men faktisk måtte vente helt til høsten!

Uansett er dette virkelig en stor drøm som endelig har gått i oppfyllelse, nå gjenstår det bare å oppfylle steg 2: å kunne leve kun av denne jobben. Ah, da hadde jeg vært skikkelig, skikkelig lykkelig, og skulle ikke klagd på noe som helst.

Tenk, jeg eier et enkeltmannsforetak!

Legg igjen en kommentar