Interiørforandringer: jeg har fått meg kontor!

*gjesp*

Huff, det er så typisk meg! Nattedyr som jeg er. Jobber og tenker best om natten, så da klokken nærmet seg 01 i natt vurderte jeg å legge meg for å få mer enn 4-5 timer søvn for en gangs skyld. Men akkurat i det jeg skulle klappe igjen macen poppet det opp et bilde av et nydelig kontor i feeden på facebook. Det var nok til at denne frøkna fikk de sykeste ommøbleringsplanene for mitt eget kontor.

Dere som kjenner meg vet også at jeg er både spontan og …rastløs? Nei, det er vel ikke riktig ord, men jeg kommer ikke på et godt nok for å beskrive meg akkurat nå. Utålmodig kanskje? Poenget er i hvert fall at når jeg først får en idé, vil jeg gjerne at den skulle vært gjennomført i går. Så tanken på å gå og legge seg kunne jeg se langt etter. Nå skulle det ommøbleres!

Mitt nåværende kontor befinner seg på syrommet mitt. Et altfor lite rom som blir brukt til alt mulig, inkludert oppbevaringsrom og bod. Nå har jeg derimot fått nok. Rommet tok knekken på sygleden, i tillegg til at bloggkontoret mitt ble nedsnødd av ting.

Jeg ryddet meg vei innover i rommet, fjernet alt fra alle skuffet og fikk min altfor snille kjæreste til å hjelpe meg å bære den digre pulten ut i stuen midt på natten. Han altså! Verdens snilleste. Omtrent halvannen time tok det å finne en løsning, rydde bort lekene og teltet til Dennis, finne ut hvordan lekekroken hans skulle bli seende ut nå, og ikke minst få alt på plass.

Ikke nok med det, men når kontoret allerede var på plass fikk jeg så mye bloggmotivasjon at jeg satte meg ned for å legge planer for ukens innlegg, svare på mailer, og plutselig var klokken blitt halv fire(!!) Ups. Jeg krøp motvillig til sengs med tanken om at kontoret mitt står her i morgen tidlig også. Så bare tre små timer senere satt jeg her igjen, etter å ha utført morgenstellet på Dennis og gitt han frokost. Typisk at han våkner ekstra tidlig når jeg har lagt meg sent…

Hva synes dere om kontoret mitt?

2 kommentarer om “Interiørforandringer: jeg har fått meg kontor!”

  1. Føler’n! Jeg er helt lik, når en ide popper opp i hodet så må jeg gjøre det NÅ!

    Ble veldig fint! 😀

Legg igjen en kommentar