I morgen skjer det noe spennende!

Kjolen min kan kjøpes HER (-70 %) og støvlettene HER (-50 %)

Nå sitter jeg og slapper av i stua til mamma etter å ha tatt tidenes omvei bort til henne. Går jeg raskeste vei bruker jeg omtrent en halvtime, mens i dag valgte jeg å gå over et lite fjell på veien, og med en treningsøkt uten utstyr på toppen. Det var så deilig, spesielt siden det var så fint vær og Dennis var i tipp topp humør. Mot slutten ble han riktignok litt lei, men det er ikke så rart ettersom han satt i vogna i halvannen time uten å få leke eller bevege på seg.

Jeg tok mange bilder på turen i dag, så de gleder jeg meg til å vise dere i morgen. Da skal jeg også snappe for supermammaene. Husk å følge oss der for å få med dere mange kjekke vlogger fra fem supermammaer + forskjellige gjester innimellom. På fredag skal vi blandt annet ha challengeday igjen.

Vil du også snappe for supermammaene er vi fremdeles åpen for flere gjestesøknader. Det eneste du trenger er å sende en søknad med litt info om deg selv og gjerne et bilde til oss på facebooksiden vår HER.

Ha en fin onsdag!

Legg igjen en kommentar