I månedens nellypakke!

annonse

støvlettene mine kan kjøpes HER (nå til halv pris!)

I månedens pakke befant det seg noen flotte sommerplagg som det skal bli deilig å kaste over seg nå som temperaturene stiger og solen titter oftere frem. Alt i alt er jeg superfornøyd med alle plaggene, men det var likevel et par overraskelser i pakken når det kommer til størrelser. Scroll videre for å finne ut hva det var!

This gorgeous dress! Jeg har vist dere den et par ganger allerede, blant annet i vloggen min og på snapchat, men her ser dere den altså skikkelig på bilde. Jeg tror jeg har brukt den nesten hver dagen siden jeg fikk den, og er altså så fornøyd. Den er akkurat like myk og behagelig som den ser ut, og kan matches med det meste. Alt fra bare ben og sandaler til tykke strømpebukser og høye støvletter. Den kan til og med brukes på byen, bare legg til et stilig belte i midjen og noen flotte, høye hæler.

Den er helt normal i størrelsen, men hvis du vil ha den skikkelig loose fit bør du gå opp en størrelse.

Kan kjøpes HER (og er nå på salg til bare 113,- det vil si -70% rabatt)

Denne shortsen var den største overraskelsen med tanke på størrelse i pakken. Den var nemlig ganske liten, og jeg fikk den såvidt igjen etter en kamp med hipsing, hopping og dansing for å få den helt opp og igjen. Når det er sagt er den virkelig kjempe fin. Håper jeg får brukt den i sommer når jeg forhåpentligvis er et par kilo lettere. Det jeg elsker med den er at den går høyt opp i livet (det viser litt bedre på modellen inne på nettsiden til Nelly) og dermed skjuler sidevalkene som ofte kommer når man går med stramme shorts.

Liten i størrelsen, så gå en størrelse opp, ellers er den kjempe fin! Kan kjøpes HER.

Dette beltet er helt nydelig, enkelt og veldig fint. Passer til det meste og kan både brukes rundt livet på bukser eller i midjen på løse topper og kjoler som her. Den har en stramme mekanisme uten hull, noe som gjør at den passer uansett, og du selv kan velge hvor stramt eller løst du vil ha det! Slipper å tenke på hvor hullene i beltet er, så det er jo helt genialt.

Kan kjøpes HER.

Denne bodyen jeg har på meg er dessverre utsolgt i dyp rød (men det er fortsatt noen eksemplarer igjen i lilla, den finner du HER), men om du liker rødfargen best kan du kanskje falle for bodyen til høyre her. Den har utringningen fremme i stedet for bak, og er laget av akkurat samme stoff. Helt utrolig myk og deilig på.

Det beste av alt må likevel være at den er på salg til bare 59 små kroner!!! Hele 80% rabatt. Snakk om kupp! Kan kjøpes HER.

Hvilke av plaggene er din favoritt?

3 kommentarer om “I månedens nellypakke!”

  1. Altså den kjolen så helt smashing ut på deg!! wow! og du kledde den sååå mye bedre enn modellen på bildet! Den satt sååå fint på deg! <3

  2. Den røde bodyen så utrolig bra ut på deg! Jeg bestilte selv den ved siden av med dyp utringning, og den var helt sykt løs i utringningen, så den anbefales dessverre ikke:( ble retur på den.

Legg igjen en kommentar