I kveld blir det grillparty!

annonse

Buksen min kan kjøpes HER ⎮ Toppen kan kjøpes HER

Juhu! Plutselig ble det fest her hjemme. Superspontant, og i kjent, gammel stil. Det ble bestemt for bare noen timer siden, og nå sitter vi her med gjester og grillen er tent i. Grillparty! Dennis er levert til mormoren sin, og vi gleder oss til å kose oss med gode venner i kveld. Blir bare en rask oppdatering nå siden gjestene allerede er kommet, men jeg ville gjerne oppdatere dere før vi setter skikkelig i gang!

Fortell meg gjerne hva dere skal i kveld!

3 kommentarer om “I kveld blir det grillparty!”

  1. I kveld blir jeg desverre alene, jeg som hadde håpet på grilling. Så da blir det vel bare serie og chill og katte kos! ?

    Må bare vite det: Hvor har du kjøpt toppen din, ble helt forelsket i den! ??

    Dere er helt nydelige begge to btw, kos dere masse.

Legg igjen en kommentar