I dag skjedde det noe helt utrolig!

Å hente Dennis etter at han har vært på overnatting er noe av det beste som finnes. Følelsene som går gjennom kroppen når han stråler opp mot meg i det jeg går inn døren er bare ubeskrivelig. Men i dag toppet alt seg! En liten stund etter at vi hadde kommet inn reiser han seg nemlig opp og går. Sånn helt uten videre!

Han tar sine første skikkelige skritt, og i løpet av det neste minuttet går han over stuegulvet! Altså, det var helt utrolig å se hvor fort han tok alt. Bare han turte å ta det første skrittet, så gikk liksom resten helt av seg selv.

Nå gjør han nesten ikke annet enn å gå, og jeg er super stolt! Lørdag 28.april, 13 måneder gammel, var dagen Dennis lærte seg å gå. Tenk, den lille babyen min er plutselig blitt så stor.

Når lærte barnet ditt seg å gå?

En kommentar om “I dag skjedde det noe helt utrolig!”

  1. Hurra for flinke Dennis 🙂 Hvor lang tid gikk det fra han begynte å reise seg til han gikk? Mi er 10 mnd og går rundt sofaen.

Legg igjen en kommentar