Har du festklærne klar?

annonse

Det nærmer seg straks Norges nasjonaldag. Faktisk er det akkurat én måned igjen til den store dagen i dag. Da er det kanskje på tide å begynne å tenke på bunaden..? Passer den i år også? Må den sys ut eller inn? I tillegg bør du kanskje tenke på hva de små skal ha på seg i år? De vokser jo så fort, så det er sjeldent man kan bruke samme antrekk flere år på rad.

Jeg har tenkt å hjelpe deg litt i gang om du enda ikke har kjøpt inn festklærne til de små, for under her har jeg satt sammen mine favorittplagg til nasjonaldagen til begge kjønn i de ulike alderstrinnene. Jeg har kikket innom flere forskjellige nettbutikker for å sikre deg det beste utvalget, men du bør likevel skynte deg ettersom festdrakter og bunader forsvinner fra nettbutikkene som varmt hvetebrød for tiden.

matrosdress HER ⎮ brune sko HER ⎮ bunadsbody HER ⎮ matros(kort)dress HER ⎮ blå bunadstrømpebukse HER ⎮ hvit skjortebody HER ⎮ blå seleshorts HER ⎮ hvit bunadstrømpebukse HER

Det var jammen ikke lett å finne festdrakter til så små gutter på nett, men et lite tips er å sjekke innom coop obs. De har utrolig fine modeller i år, og det er den Dennis har fått. Men ettersom den ikke kan bestilles på nett har jeg funnet et par matrosdresser, fine bodyer og matros inspirerte finklær.

bunad HER ⎮ cap HER ⎮ bunadsbody HER ⎮ matrosdress HER ⎮ brune sko HER ⎮ bunadsskjorte HER ⎮ bunadsjakke HER ⎮ sko HER ⎮ bunadstrømpebukse HER

I neste alderstrinn er det fremdeles noen som faller mest for matrosdresser på de små, mens andre går over til bunad. Som sagt finner du Troll sine på coop obs, ellers er det et nydelig utvalg over her. Bunaden er fra Name It, og jeg har hørt veldig mye bra om den!

rød bunad HER ⎮ cap HER ⎮ bunadsskjorte HER ⎮ plain (ecco) finsko HER ⎮ ecco finsko med snøring HER ⎮ bunadsjakke HER ⎮ hvit bunad HER

Her ser man allerede at det bare er én måned igjen til 17.mai, for ingen av plaggene over går til høyere størrelse enn 128 faktisk 😮 resten er utsolgt! Håper du finner noe som passer for din lille gutt uansett. Skoene går forresten lengre da, og begge er ecco sko på -40% rabatt. Et supert kupp for gode sko som varer lenge og er snille med føttene.

rød hårpynt HER ⎮ bunad HER ⎮ brune sko HER ⎮ bunadbody HER ⎮ blå og hvit kjole HER ⎮ blå hårpynt HER ⎮ sorte finsko HER ⎮ kyse HER ⎮ hvit kjole HER ⎮ matroskjole HER ⎮ navy finsko HER ⎮ bunadstrømpebukse HER

Så over til jentene! Føler det er så mye større og bedre utvalg til dem enn gutter generelt når det kommer til klær. Det gjaldt nasjonalklær også. Her har man nok å velge mellom. Bunad, kjole i Norges farger, den klassiske matrosdressen eller en annen matrosinspirert kjole. Hvilken av kjolene faller ditt valg på?

rød hårpynt HER ⎮ rød bunad HER ⎮ sko HER ⎮ kyse HER ⎮ bunadsbody HER ⎮ bunadskjorte HER ⎮ bunadcape HER ⎮  bunadstrømpebukse HER ⎮ blå bunad HER ⎮ sko HER ⎮ blå hårpynt HER

Red or blue? Festdraktene er bare helt fantastiske, og kysen har jeg forelsket meg fullstendig i. Husk også hårpynt, sko og cape for den siste finishen!

rød hårpynt HER ⎮ rød bunad HER ⎮ ecco sko HER ⎮ 17.mai sløyfe HER ⎮ bunadskjorte HER ⎮ bunadcape HER ⎮ bunadstrømpebukse HER ⎮ blå bunad HER ⎮ ballerinasko HER ⎮ blå hårpynt HER

Festdrakter for de store jentene. Her har jeg valgt ut et par sko som er behagelige på foten ettersom jenter i denne aldersgruppen gjerne går rundt hele nasjonaldagen, og da er det surt å få gnagsår eller vonde føtter fra feil sko. Ellers kan du velge alternativet som ser hakket finere ut, men ikke har samme topp-kvalitet.

Har du festklærne klar til hele familien?

3 kommentarer om “Har du festklærne klar?”

  1. Har hjemmestrikka bunad til jentene og min bunad satse eg på at passe fortsatt 🙂

  2. Jeg har egentlig bunad, men er kun åtte uker siden fødsel, og med erfaring fra forrige gang jeg ammet, så er det fornuftig å ikke velge bunad i år, selv om jeg kommer inn i den. Datteren min på 4 1/2 år skal bruke en bunad både min mamma, jeg og søstera mi har brukt, Sønnen min på 8 uker i morgen skal ha en pen body og en pen bukse. Samboeren min skal ha på seg dress, Ting er nesten i boks =D

  3. P.s. Glemte å si at jeg har bestilt meg en ammekjole jeg skal bruke, som kommer i posten snart =)

Legg igjen en kommentar