Gledelig gjensyn etter en hel måned!

Sjekk disse supersøte bildene jeg knipset av mini for et par dager siden. I verdens søteste morgenkåpe! Det passet fint å dele dem akkurat i dag som jeg ikke har fått tatt noen andre bilder. Mormor og morfar kom hjem fra påskeferie i dag etter å ha vært borte i en måned, så da har jeg måttet prioritere kvalitetstid med dem.

Før jeg dro bort hit derimot delte jeg helgeforberedelsene mine med alle følgerne på supermammaene. De ligger ute i 24 t så hvis du er interessert i å se er det bare til å legge oss til. Alle de andre delte også sine helgeforberedelser, og det er så gøy å se hvor forskjellige vi alle er.

Nå ligger Dennis og sover godt i sengen sin etter et gledelig gjensyn med oldeforeldrene sine. De ble overrasket over hvor mye han hadde vokst den siste måneden, og ikke minst hvor langt håret hans har blitt! Han fikk også masse skryt over hvor flink han har blitt, både til å krype, reise seg, gå, høre etter, spise og snakke. Stolt mamma når han får så mange komplimenter!

Lille, skjønne gullklump ♥︎

 

Legg igjen en kommentar