Første møte med sandkassen!

I formiddag pakket Dennis og jeg en liten nistepakke, bøtte og et par spader med oss. Dressen kom på og vi spaserte til en av lekeplassene i nærheten. Dennis har nemlig aldri lekt i sandkasse før, og nå som han allerede er en ettåring er det vel på tide.

Det var Dennis helt enig i, for han elsket å leke i sandkassen. Brukte hendene mest til å flytte sanden rundt, men prøvde seg litt på både bøtte og spade etter en liten stund. Han smilte masse og var super konsentrert. Ingen tvil om at dette var veldig spennende og gøy.

Etter en god lekeperiode i sandkassen var det tid for en liten matbit. Vi skulle ikke spise lunsj før vi kom hjem igjen, men Dennis har ofte et lite mellommåltid med litt frukt, yoghurt eller noe annet lite for å mette magen mellom frokost og lunsj. Det fikk han mens vi satt på dette bordet! Tenk at han er blitt så stor at han allerede kan sitte alene på et slikt bord. Jeg satt tross alt over han på andre siden.

Etter en deilig matbit var det tid for å leke videre. Da fant vi noen store dekk Dennis syntes det var kjempe morsomt å gjemme seg inni. Han satte seg ned på huk slik at jeg ikke så han, også reiste han seg opp og ropte «bø!» før han lo seg ihjel. Minn meg på at jeg må filme det engang, for det er bare så utrolig søtt.

En tunnel var det også på denne lekeplassen. Jeg fulgte Dennis bort til åpningen og tenkte kanskje det ville være spennende å krype gjennom, men han satte seg heller bare ned rett foran og utforsket alle småsteinene som lå på bakken der.

Etter enda litt mer leking i sandkassen begynte Dennis å bli ganske sliten. Jeg satt han derfor oppi vognen for å trille hjem igjen. Men i det sekundet han kom oppi vognen falt øynene hans rett igjen. Vi som har klart oss med bare én lur i snart en uke nå. Vel, i dag ble det to, haha! Jeg hadde ikke hatt sjanse til å holde han våken i over seks timer til heller, så jeg lot han bare sove. Han trengte det nok! Og ettersom han sovnet kjempe fint for et par timer siden akkurat som han pleier kan jeg konkludere med at det valget var riktig!

Til bursdagen sin fikk Dennis en sandkasse til å ha i hagen av oldemoren sin. Den skal vi forhåpentligvis hente på onsdag! Derfor var det ekstra gøy å se at han likte sandkasseleking så godt!

Legg igjen en kommentar