Formoppdatering: april 2018

Mars 2018.          –           April 2018

Det er nok en gang den første i måneden. Vekten viser en kilo mindre enn den første mars, noe som i grunn er helt greit med tanke på utskeielsene i påsken, men med tanke på målet mitt er det vel ikke så ideelt. Jeg har nemlig frem til den 1.juli å gå ned ytteligere 7 kilo. Jeg sa fra starten av at jeg ville være 69 kilo til sommeren, det samme som jeg veide før jeg ble gravid for snart to år siden.

Blir spennende å se om jeg kommer i mål. Det er tross alt bare tre måneder igjen. Når det er sagt er det formsjekk i fitnessen i juni, så jeg bør jo være i relativt god form da også. Ellers har jeg sluttet å amme i løpet av den siste måneden – noen som ser det på puppene eller? 😉

Mars 2018.          –           April 2018

Når det er sagt viser ikke den siste månedens kilo i minus noe særlig på bildene synes jeg, og som jeg nevnte i går har det blitt både poteter, sjokolade og kake – men i dag er jeg tilbake! Kommer med ny lavkarbooppskrift her på bloggen i morgen, og så er det bare til å ta en og en dag av gangen til sukkertrollet dør. Men det er tøft å starte fra scratch etter en periode med dritt.

Tror dere jeg kommer i mål til 1.juli – 7 kilo til på 3 måneder?

En kommentar om “Formoppdatering: april 2018”

  1. Hvordan gikk du frem med ammeslutt? Jeg har ei datter på 10mnd som i de siste dagene bare har økt antall amminger, fra 3 ganger om dagen til 6-7 ganger om dagen, sover natten gjennom fra 19-7.

Legg igjen en kommentar