Festantrekket dere etterspurte!

Herregud så snille dere er! I løpet av fredagskvelden fikk jeg så mange komplimenter på antrekket mitt, både av dere her på bloggen, instagram, men kanskje også spesielt snapchat. Flere av dere lurte på hvor klærne mine var kjøpt, og det vil jeg gjerne fortelle dere nå!

Toppen (som er en body) er fra wish HER ⎮ Skinnbuksen er fra nelly HER

Nå sitter vi og venter på at Dennis skal blir klar for duppen sin, og når han våkner fra den skal vi i badehallen. Sistgang vi var der var Dennis ganske redd og usikker, så da vil vi gjerne gå litt tettere fremover for å vende han til at det går helt fint og ikke er farlig. Hadde jo tross alt vært ganske praktisk om han elsket å bade i basseng når vi skal til Spania i tre uker i sommer.

Men mer om det senere!

En kommentar om “Festantrekket dere etterspurte!”

  1. Kjempe fine klær:)

    Jeg har et spørsmål: hva syntes du om mødre som er glad i å ta seg en fest ? Jeg er selv mor til ei på 8 måneder og liker og ta meg en fest. Vi skal vell ikke ha dårlig samvittighet fordi vi er glad i en god fest? Hva mener du om dette tema?

Legg igjen en kommentar