Fantastiske nyheter hos legen!

I dag var lillemann hos legen for å sjekke hvordan det står til med hørselen og ikke minst om han hadde blitt bedre siden sist da han fikk påvist Sekretorisk Otitt – væske i mellomøret. Forrige gang, for en god måned siden, var hørselen til Dennis veldig dårlig, han hadde masse vondt, og det så rett og slett ikke bra ut inni de små ørene hans stakkar. Han fikk to måneder på seg til å bli bedre, ellers ville han få så dårlig hørsel permanent.

Vi var veldig nervøse i dag da det var tid for kontroll igjen, for å se hvordan det sto til. Det ble heller ikke bedre av at vi måtte vente i en hel time på venterommet. Dennis var heldigvis som en drøm – supertålmodig, blid og fornøyd.

Da vi endelig kom inn til legen ble han veldig overrasket og utbrøt med det samme at «her var det andre boller enn sist ja». Og vet dere hva han konkluderte med etter å ha kikket i begge ører, samt målt hørselen? Dennis er knusk tørr i begge ørene sine – helt frisk med andre ord!

Det var ingen væske å finne, og han har derfor ikke Sekretorisk Otitt lenger – hørselen hans er reddet! Herlighet så glade vi ble. Han er fremdeles et ørebarn, og har dermed forhøyet sannsynlighet for å få både ørebetennelse og forkjølelse, men det var veldig godt å høre legen bekrefte at det ikke blir operasjon på Dennis! Til tross for alle odds klarte nok en gang den sterke, lille kroppen å fikse opp på egenhånd.

Det var deilige gladnyheter å starte uken med det!

Legg igjen en kommentar