Et skuffende brev fra politiet!

Nå er jeg så sint. Skuffet! Og forbanna. Christopher også. Vi har ventet i over et halvt år. Det er nå et halvt år siden han ble slått ned. Han ble kjørt i ambulanse til sykehuset med to brudd i kjeven og mange flere skader. Følelsen rundt munnen mistet han også, og den har han enda ikke fått igjen, noe som betyr at han har mistet den for alltid. Helt siden den sene kvelden i oktober har han siklet, mistet ned mat og slitt med at han ikke kjenner når han har noe på haken eller rundt munnen. Et problem han må slite med resten av livet. Han kan gå rundt med dressing rundt munnen uten å vite noe om det – svekket livskvalitet med andre ord.

Og i dag, mange måneder etter at vi fikk vite at Christopher har saken på sin side, får gratis advokat og får beskjed om at det ikke er tvil om hvem som har skyld i det som har skjedd, får vi et brev fra politiet. Vi har ventet på dato for rettsaken i flere måneder nå, og får i dag vite at saken er henlagt.

Henlagt på grunn av manglende bevis!

Selv om det var mange vitner både før og etter hendelsen, og ikke minst taler skadene for seg selv. Han ene er helt fri for skader, mens han andre havnet i sjokk, måtte hasteoperere i Bergen dagen etter og mistet så mye blod at han var i fare for å dø etter å ha blitt skamslått.

er ikke dette bevis nok, spør jeg bare?

Vi er så sinte, og skal selvfølgelig klage, men utenom det retter jeg meg mot dere og lurer på om noen av dere har andre tips til hva vi kan gjøre? Dette er jo ikke rett…

5 kommentarer om “Et skuffende brev fra politiet!”

  1. Herregud, så fælt! 🙁 Jeg vet hvor vondt det er å få henleggelsesbrev i posten. Just like that … Huff. Tenker på dere <3 Klem!

  2. Du kan fortsatt saksøke en person uten politiets kjennelse. Kalles sivilt søksmål. Via egne advokater osv. Jeg jobber i politiet 🙂

  3. Du kan søke til voldsoffererstatning og få tilbakebetalt for tort og svie, selv om saken er henlagt. Veldig trist om ikke gjerningsmannen får sin straff, men et plaster på såret fra staten kan hjelpe.

Legg igjen en kommentar