Et forfriskende onsdagstips!

annonse

BCAA? Hørt om det før? Er du interessert i kropp og trening har du nok det, men om ikke skal jeg ta en kort gjennomgang. BCAA inneholder de tre essensielle aminosyrene leucin, valin og isoleucin, som kroppen bruker til å bygge muskelvev. Sammenlignet med vanlig proteinpulver, som består av proteiner bygd opp av BCAA og mange andre aminosyrer, får du ren vare fra BCAA-tilskudd. Med andre ord er dette noe å anbefale om du ønsker å bygge litt muskler.

Det er likevel en jungel å begi seg ut på når man skal prøve BCAA for første gang. Jeg husker enda fortvilelsen min da jeg skulle kjøpe min første boks og oppdaget at det var hundrevis av forskjellige merker og smaker på markedet, og alle hevdet at de hadde den aller beste.

Heldigvis slipper dere å brøyte dere frem i samme jungel, for jeg har smakt, erfart og saumfart internett for det aller beste merket med BCAA. Konklusjonen er at Bodylab er de som kommer aller best ut både innholdsmessig, men også på smak. For det er ganske viktig at det faktisk smaker godt – ellers gidder vi egentlig ikke ta det, ikke sant?

For at du likevel skal finne DIN favorittsmak har bodylab satt sammen en genial prøvepakke bestående av hele 9 forskjellige smaksvarianter i én og samme pakke. Ettersom hver enkelt smak gir hele 10 serveringer har du boksene lenge og får virkelig prøvd ut hvilken smak du liker best.

Det eneste du trenger å gjøre er å blande ut 5 gram pulver med 3 dl iskaldt vann. Vips så har du den perfekte BCAA-shaken som er perfekt både før, under og etter trening.

Etter å ha prøvd alle smakene tror jeg at jeg må si min favoritt er Raspberry Rush eller Hyldeblomst… eller Sweet Orange! Altså, alle var bare helt utrolig gode, så det er nesten umulig å velge.

Hele denne prøvepakken med 9 forskjellige smaker + shaker kan kjøpes HER.

Er du enda ikke overbevist kan jeg fortelle deg at du får denne digre prøvepakken til kun 290,- ved å bruke rabattkoden 7TJAT. Disse 9 boksene gir tross alt mer enn 90 serveringer, noe som alt i alt gir en veldig god pris!

Hvilken BCAA er din favoritt?


Ellers kan jeg legge til at alle BCAA-variantene fra Bodylab er fremstilt av 100 % vegansk BCAA, i motsetning til mange andre merker, noe som absolutt er et stort pluss!

En kommentar om “Et forfriskende onsdagstips!”

Legg igjen en kommentar