En annerledes treningsøkt i skogen!

Jeg nevnte såvidt i går at Dennis og jeg hadde vært på en halvannen times tur i går, over et fjell med ei treningsøkt på toppen. Da fikk jeg noen spørsmål om hvor vi hadde gått, så for dere som er lokalkjente gikk vi rundt Djupedalen, retning fra Eivindsvannet til Kattanakk.

Vi bestemte oss plutselig for å ta den omveien bort til mamma for å få litt ekstra trim i tillegg til å nyte det fine været!

På veien fikk vi sett masse spennende. Blant annet denne fuglen under her. Den fulgte oss en liten stund etter at vi hadde gått i fra dette treet. Kanskje var den bare mett og nysgjerrig? Jeg tror likevel forklaringen er en helt annen. Farfaren min, som døde i mai i fjor, elsket fugler – og jeg tror det er han som kom for å passe på oss og fulgte oss via denne fuglekroppen. Nå er han fri for kreft og smerter, fri som fuglen, men kommer for å passe på oss når vi er på tur. Det er i hvert fall min teori…

Da vi omsider hadde kommet til toppen spottet jeg en benk med ganske god utsikt. Der stoppet jeg vognen, satte på bremsen, rotet frem en liten juicekartong fra stellevesken og planla det neste kvarteret. Dennis skulle få kose seg med litt juice og noen bringebær vi hadde med oss i mens jeg skulle pumpe litt ekstra ut av lårene som allerede var rimelig kjørt etter alle motbakkene med en svintung vogn.

Jeg tok 20 repitisjoner med step up på benken før jeg byttet øvelse til triceps-dips (som jeg kaller den, aner ikke hva den egentlig heter) og tok 10 repitisjoner av den øvelsen. Til sammen tre sett med annen hver øvelse uten pause! Deretter tok jeg en god pause, og gjentok det hele fem ganger. Det ble en god økt som gjorde meg ekstra andpusten før nedoverbakkene.

tightsen min kan kjøpes HER

(den er på salg til bare 499,- nå, og ved å benytte deg av koden 7TJAT ved utsjekk får du ytterligere 50 kroner i rabatt)

Vi spaserte videre, og nøt den vakre naturen rundt oss, fuglene som kvitret, menneskene som jogget forbi, hundene som bjeffet og ikke minst solen som stekte mot huden. Det var deilig! Vår, dere.

Trening kommer i mange former og varianter!

3 kommentarer om “En annerledes treningsøkt i skogen!”

  1. Min oldefar elsket ørner han var fra vega, å vær gang vi er der på besøk flyr det havørn over bilen vår. Det ligger nokl noe i det du sier <3

  2. Hvilken trening tights bruker du ?
    Og er det tisligere trening å riktig kosthold som gjør at du har fått timeglas figuren tibake etter fødsel

  3. Viviann: Wow, for en utrolig hyggelig kommentar! <3 Har lagt link til treningstightsen i innlegget nå, den er fra merket "we are fit". Når det kommer til ditt andre spørsmål så aner jeg virkelig ikke, men vil nok tro at både kostholdet og treningen jeg har hatt fokus på både før og etter fødsel har "gitt meg" den kroppen jeg har i dag 🙂

Legg igjen en kommentar