Dette spiser jeg i løpet av en dag #2

Dere likte forrige post av denne typen så godt at jeg bestemte meg for å gjøre det til en fast spalte. Sånn omtrent én gang i uken – muligens hver tirsdag, kommer dere derfor til å få et lite innblikk i min matdag. Hvor mange måltider spiser jeg? Hvor mye? Og ikke minst hva?

Husk at dette kun er til inspirasjon for dere som står litt fast, eller kanskje dere som er nye på lavkarbo. Og IKKE en oppskrift til hvordan du skal leve for å gå ned i vekt. Ikke følg min matplan til punkt og prikke, for det er nettopp min. Altså er det ikke sikkert samme mat gir samme virkning på din kropp fordi vi er to helt forskjellige mennesker.

Mitt viktigste tips er å huske å spise når du er sulten, og stoppe når du er passe mett. Spis etter magen, ikke klokken!


I dag så dagen min slik ut:

Frokost

Nok en gang, middag til frokost, denne gang en spennende brokkolisuppe jeg aldri hadde lagd før. Med creme fraiche, bacon og noen brokkolibiter til ble det en helt perfekt frokost som jeg spiste i tolv tiden på formiddagen. Oppskrift på denne suppen kan du forresten se HER.

Mellommåltid

Som jeg nevnte i forrige post i denne kategorien har jeg av og til et mellommåltid midt i dagen. Denne dagen var intet unntak, og valget falt på et par baconskiver fra frokosten. Dette var vel rundt kl.18.

Middag

Til slutt lagde jeg middag til Christopher og meg da han kom hjem fra jobb kl.22 om kvelden. Vi spiser ofte middag så sent ettersom vi gjerne vil spise sammen. Jeg skjærte opp en skinkesteik i skiver, stekte dem i stekepanne, kokte en del rosenkål og helte så over en hjemmelaget saus fra pinnekjøttmiddagen vi hadde noen dager før.

Sausen lager du av fettet fra kjøttet (i dette tilfellet, pinnekjøtt), vann og litt johannesbrødkjernemel (fås kjøpt på helsekost og er lavkarbovennlig!).

Hvordan ser en typisk dag på lavkarbo ut for deg?

Legg igjen en kommentar