Dennis er klar for små, solfylte eventyr!

annonse

Skal du avgårde til varmere strøk i sommer? Eller kanskje du bare har tenkt deg noen turer ned på stranden her hjemme. Uansett er det veldig lurt å ha UV-klær liggende klar til den lille i huset. Når solen skinner som sterkest er det helt nødvendig å beskytte huden, spesielt for de små som har mye tynnere hud enn oss voksne.

I stedet for å smøre på i hytt og pine med solkrem full av kjemikalier kan det være greit å smøre litt mindre, eller gjerne bare med litt lavere faktor som er bedre for huden, og heller dekke de mest utsatte områdene med UV-klær. Helt genialt for å beskytte den lille!

UV-TRØYEN kan kjøpes herUV-badebuksen kan kjøpes her

Begge deler er på salg nå faktisk!

Dennis har allerede UV-klærne sine liggende klar til vi skal til Spania i en liten måned i sommer. Dette settet er superfint og består av en lett og behagelig trøye med matchende badebleie. Med andre ord kan du enkelt droppe bleien under, og likevel kan lille hoppe i havet, krype på gresset og nyte solfylte, små eventyr akkurat som han vil.

Dette settet gir UPF 50 + solbeskyttelse, og beskytter i tillegg mot utslett for sensitiv hud ettersom alle sømmene er flate og behagelige. Helt perfekt for bading og moro med den lille skatten på varme dager.

Har du UV-klær liggende klart til den kommende sesongen? Om ikke finner du et stort utvalg HER (mye salg nå før sesongen starter)!

Legg igjen en kommentar