Den første tatoveringen!

I dag var dagen endelig kommet. Den første tatoveringen skulle gjennomføres. Vi var veldig spente alle tre mens vi satt i sofaen og gjorde oss klar. Det ble skiftet til kortarmet, vasket og så var det klart.

Lille Dennis fikk sin første tatovering! Hihi. Etterpå gikk han så fint og stødig, nesten som en liten pingvin, rundt på gulvet med Leo på overarmen. Før det satt han med pekefingeren fremme, vred hodet og prøvde å pitle på Leo. Skjønte ikke helt hvordan han kunne sitte fast på armen hans – men tøft var det absolutt!

Tatoveringene fikk vi forresten forrige gang vi var på Leos Lekeland, sammen med en pakke fargeblyanter! Ikke superlett å få tatt helt like før- og etterbilder av en ettåring i full fart som akkurat har lært å gå forresten.

Etter at tatoveringen var tatt roet han ned i sofaen. Dennis synes den ene sofaputen vår er sååå kul. Den har paljetter med to forskjellige farger på hver av sidene, så mønsteret endres alt etter om man drar hendene over. Og det synes Dennis er kjempe stilig. Han lå slik utrolig lenge, og bare studerte puten mens han tegnet. Veldig fascinert!

Hva synes du om den første tatoveringen til Dennis? 😉 

Legg igjen en kommentar