Den aller første tegningen!

Gjett hva? Vi prøvde å tegne for første gang i dag. Dennis satt så fint i stolen sin og holdt pennen akkurat slik han skulle før han rablet ned noen krusseduller på arket sitt. Han syntes det var kjempe gøy… i akkurat 40 sekunder. Haha, etter det var det mye mer spennende å studere pennene, løfte dem opp fra bordet, slippe ned, løfte opp, slippe ned. Brette arkene, tegnet på pappa sitt ark, spise maispinner og le seg ihjel. Haha!

Han rakk likevel akkurat å begynne på to tegninger. Så de tenker vi å fortsette på i morgen! Det var jo så koselig å sitte samlet rundt spisebordet og tegne alle sammen. Dennis syntes også det var superstas til tross for at han lekte mer med pennene enn han tegnet med dem. Men det er helt greit! Det viktigste var å ha det gøy. 

Hvis dere lurer på hvordan tegningene hans ble seende ut har jeg lagt ut bilde av dem på snapchat.

Følg meg gjerne der – linnthereseee

Legg igjen en kommentar