De beste Green Friday tilbudene!

annonse

Var du klar over at i likhet med Black Friday er det noe som kalles Green Friday? Og ikke minst at akkurat den dagen er i dag! Jeg var nettopp en liten tur inne på mimmis for å sjekke ut tilbudene deres, og ble så sjokkert. Her kan man gjøre mange gode kupp! Blant annet kan man få den super populære bilstolen Axkid Minikid + en reisevogn for bare 3999,-! Det er det samme som kun bilstolen koster ordinært.

Under her ser du de mest populære tilbudene på mimmis, men hvis du vil se alle kan du klikke HER.

 

 

Klikk på bildet av den varen du vil lese mer om eller kjøpe!

Her kan man gjøre mange gode kupp! Spesielt ble jeg veldig overrasket over Axkid Minikid + reisevogn som sagt, men også startpakken over her som gir deg vogn med bag- og sportsdel, stellebord og sprinkelseng for under 3800,-

Fant du deg noe fint på Green Friday salget til Mimmis?

Legg igjen en kommentar