Barnesikkerhet er utrolig viktig!

annonse

Barnesikkerhet er noe som plutselig blir et tema allerede når det lille mirakelet ligger i magen og gjør seg klar for verdenen utenfor. Jeg husker enda at jeg sto på hodet ved alle stikkontaktene i hele huset, høygravid og diger, kun for å sette barnesikringspluggene inni slik at små barnefingre ikke fikk støt. Vel, jeg vet ikke helt hvorfor det var så viktig å gjøre det allerede da, før Dennis i det hele tatt var født, men det var i hvertfall slik det ble.

Jeg tror det har med morsinnstinktet å gjøre. Man vi jo gjerne beskytte barnet sitt for alt i hele verden. Mye er utenfor vår kontroll, men ved å ta noen forhåndsregler når det gjelder sikkerheten hjemme kan man redde mye.

Denne apekatt-brannvarsleren for eksempel! Å ha brannvarsler inne på barnerommet er ekstremt viktig. Spesielt fordi barnet ikke kommer seg ut selv om det begynner å brenne om natten. Derfor er det superviktig at det er en brannvarsler inne på rommet slik at du i hvert fall blir vekket og varslet så tidlig som mulig om en brann skulle oppstå der inne.

Har du kun brannvarsler ute i gangen kan det fort være for sent for det lille sovende barnet. Men så er det kanskje ikke så koselig å fest de runde, hvite plastdingsene i taket på barnerommet heller, derfor er dette et helt genialt alternativ! For bare sjekk denne søte brannvarsleren som nå finnes i taket på rommet til Dennis. Ikke bare gir den beskjed om det brenner, men den er også veldig koselig for Dennis å se på når han ligger i sengen sin.

Apekatt kan kjøpes HER ⎮ Ugle kan kjøpes HER

Brannvarsleren finnes også i en rosa ugle-type! Link for å kjøpe dem finner du over dette bildet. Batterier er forresten inkludert, så du kan bare sette dem i og henge den opp med engang du får den i posten.


KONKURRANSE

Jeg har nå også en konkurranse gående på facebooksiden min, der du kan vinne en slik brannvarsler! KLIKK HER for å se hvordan du deltar.

Har du brannvarsler på barnerommet?

2 kommentarer om “Barnesikkerhet er utrolig viktig!”

  1. Den der så jo helt genial ut 🙂 Når får vi se hemsen du skulle lage av skapet til Dennis? *venterspent* 🙂

Legg igjen en kommentar