Årets første vårdag!

annonse

I dag tror jeg med sikkerhet jeg kan si at vi her på Haugalandet har vært så heldig å endelig få oppleve årets første vårdag! Temperaturen har vært helt oppe på 16 grader på det meste, og det var bare helt fantastisk ute i solen i dag. Dennis og jeg tilbrakte ettermiddagen på terrassen i stekende sol med leker, klatring og vannmelon!

Første gang han smaker det faktisk, og det er vel ingenting som sier at sommeren er rett rundt hjørnet mer enn vannmelon? Dennis digget det, og sammen slukte vi to en kvart melon! Mmm.. Han syntes også det var superspennende å kjenne på gresset nå som han har blitt litt eldre og forstår mer.

Nå har vi akkurat kommet oss inn dørene, spist middag og minsten har fått et bad etter at han ble altfor klissete over hele seg av vannmelonen! Så deilig. Det å kunne spise ute, og la han spise akkurat som han vil uten å måtte bekymre meg for noe er virkelig glede i seg selv.

I skrivende stund kryper Dennis rundt på gulvet i bare bleien. Helt i hundre til tross for at han bare har hatt én lur i dag! Hurra for fint vær og masse frisk luft. Jeg holder på å svette bort her jeg sitter i kjolen min og bare ben. Kanskje jeg til og med må ta den av og krype rundt i undertøy sammen med minsten.

Varmepumpen slo jeg av for lenge siden, men med sol og så høye temperaturer utendørs, og digre vinduer på begge sider av huset blir det fort varmt her inne. Så deilig! Jeg klager ikke.

Luen til Dennis HER ⎮ Buksen HER ⎮ Jakke fra Polarn o Pyret ⎮ Sko fra Ecco

Buksen min her ⎮ Genseren min HER (NÅ PÅ SALG!

Nyter lyden av de bare knærne til Dennis som klasker mot gulvet i det han raser fremover på tvers over stuegulvet. Lyden blender seg inn sammen med fuglekvitringen fra utsiden, hundebjeffing og munter prating fra alle de som går tur nedenfor på turstien her.

Vår altså. Så deilig.

En kommentar om “Årets første vårdag!”

Legg igjen en kommentar