VLOG: min hverdag!

Som nevnt snappet jeg for supermammaene i hele går, noe som var kjempe kjekt i hvertfall når jeg fikk så mange gode tilbakemeldinger. Jeg synes også at selve storyen gjenspeilet hverdagen min ganske godt, og derfor vil jeg gjerne dele hele storyen med dere! Det blir litt som en vlog.

De gode nyhetene er at jeg ble så godt likt at jeg nå er en del av den faste gruppa, så hver eneste torsdag fremover kommer jeg til å snappe for supermammaene! Med andre ord må dere legge dem til nå dersom dere ikke allerede har gjort det. Videoen i dag er kun en slags smaksprøve på hva dere får se hver torsdag, og jeg kommer ikke til å dele storyene her slik som dette flere ganger. Så husk å følg, følg, følg! 🙂

Når det er sagt syntes jeg dette var så utrolig gøy, så jeg vurderer å gjøre litt flere vloger innimellom fremover. Bare filme med kamera i stedet for mobilen, og uten tekst ettersom det derfor ikke blir via snapchat. Hva tenker dere om det? God ide?

Legg igjen en kommentar