Video: slik har dere aldri sett familien min!

Vi hadde noen kjempe koselige timer på Leo’s Lekeland i dag, som alltid! Dennis gliser fra øre til øre, hyler, klatrer, utforsker og studerer fra vi kommer til vi går. Det er så kjekt å se hvor mange inntrykk han får, og hvor mye han utvikler seg bare på de få timene vi er der. Her snakker vi god trening samtidig med gøy lek!

I dag filmet jeg også litt fra formiddagen vår i lekelandet. Tror aldri jeg har lagt ut noe som viser båndet mellom Christopher og Dennis så godt som dette gjør. I videoen får dere se hvordan Dennis stråler hver gang han ser pappaen sin, og at de to har et helt spesielt samspill seg i mellom. Det er så fint å se på.

Har du vært på Leo’s Lekeland før?

2 kommentarer om “Video: slik har dere aldri sett familien min!”

Legg igjen en kommentar