Video: Jeg bader i snøen!

Mange av dere fikk nok med dere gårsdagens challenger på supermammaene. Der utfordret jeg og to av de andre jentene hverandre gjennom hele dagen og ble nødt til å gjøre de sykeste ting mens vi snappet det. Jeg ble blant annet utfordret til å bade i snøen, spise babygrøt og en teskje av det sterkeste krydderet jeg har. Alt er på film, men hvis du vil få det med deg er du nødt til å være rask med å legge oss til (supermammaene), for storyen ligger som kjent kun ute i 24 timer.

Du får også se hva som skjer når hun ene ringer til mammaen sin for å lure henne til å tro at hun er blitt gravid, hva som skjer når man prøver å stå på hodet og drikke brus samtidig, spise rått egg og mye annet rart, ekkelt og morsomt! Legg oss til å få med deg storyen før den forsvinner.

SUPERMAMMAENE

I dag er det forresten jeg som snapper gjennom dagen, så om du vil følge alt jeg gjør i dag bør du i hvertfall legge oss til!

Legg igjen en kommentar