Vårt mest spennende oppussingsprosjekt noensinne!

Jeg har fortalt dere litt om at vi skal totalforandre det innebygde klesskapet til Dennis, men jeg har ikke vist dere noen bilder eller fortalt noe mer om akkurat hva vi skal gjøre. Det tenkte jeg derimot å gjøre nå, for nå er vi nesten i mål.

Vår første plan var å fjerne hele skapet og dermed forlenge rommet en halvmeter på hele den ene veggen. Det viste seg dessverre å være lettere sagt enn gjort ettersom skapet har stått der i over 40 år, og var dermed veldig vanskelig å rikke. Vi måtte eventuelt også ha forlenget både gulv og tak etter at skapet var fjernet, så for å spare oss for ekstra arbeid fikk jeg en enda bedre plan!

Nå skulle 3 av de 4 skapene heller gjøres om til en liten hems med masse puter, et par hyller med bøker, kosebamser, et gjerde foran og stige for å komme opp. En skikkelig koselig krok med andre ord. I tillegg vil vi få brukt plassen under til oppbevaring av alt mulig, inkludert leker!

Jeg fant en del inspirasjon på pinterest og lagde meg noen ideér i hodet selv før vi startet på prosjektet. Og derfra gikk alt vår vei! Det var så gøy å se at bildet jeg hadde i hodet bare ble mer og mer virkelig.

I dag gjorde jeg siste finish med selve strukturen før jeg kontrollerte at hemsen holdt min egen vekt. Det gjorde den, og da kunne Dennis endelig teste den ut. Jeg skjærte ut ei madrass før jeg satt han oppå. Han syntes det var superstas. I kveld tenker jeg at jeg syr et laken til madrassen, og så fikser jeg noen myke og fine puter.

Ellers er det faktisk bare maling som gjenstår! Pluss gjerdet og stigen.

Dennis digget hemsen sin, hva synes du?

Legg igjen en kommentar