Vår påskeaften + en innrømmelse!

Etter å ha sovet veldig lenge denne lørdagen fikset vi oss litt kjapt før vi kjørte bort til mamma. Der ble vi møtt av en liten Dennis i full fart mot døren da han så oss. Et digert glis, en liten latter og en god klem fikk vi også! Det er så gøy å se hvor glad han blir for å se oss igjen etter nesten et døgn borte.

Etter masse kos med minstemann og en oppdatering på hvordan det har gått var det tid for pinnekjøttmiddag! Det er liksom noe med påskeaften og pinnekjøtt som hører sammen – på samme måte pinnekjøtt på julaften.

Mini hadde akkurat spist middag så han fikk noen appelsinbiter mens vi andre spiste, og de falt jammen i smak. Etter å ha spist halvparten fant han likevel ut at maten vår så enda mer spennende ut, og fikk dermed smake på både medisterkake og litt poteter. Da var han veldig fornøyd!

Og som dere ser – ja, det ligger en potet på tallerkenen min. Jeg skal være så ærlig å innrømme at det ble lapper etter middagen også… Kake i barnebursdagen til Dennis og litt sjokolade i påskeegget! Hjelp! Trøster meg med at det var påske, men i morgen er jeg tilbake på strikt lavkarbo igjen. Da får dere også formbilder, og en oppdatering på hva påskeutskeielsen har gjort med både kropp og vekt.

Hvordan har du feiret påskeaften i år?

Legg igjen en kommentar