Underveis i oppussingen av barnerommet!

Oppussingen av rommet til Dennis har vært en lang prosess selv om vi ikke har fått gjort så store forandringer enda. Vi har likevel lagt en veldig gjennomtenkt plan hvor jeg er rimelig sikker på at vi vil bli helt fornøyd med resultatet. Så langt har jeg googlet meg blå. Pinterest og Jotun sine sider har også blitt flittig brukt. Jeg har brukt noen måneder på å kjøpe inn interiør her og der.

De siste dagene har jeg skrudd opp litt på veggene, pakket bort det vi ikke skal ha lenger, og begynt på de store forandringene på skapet hans! Nå begynner vi faktisk å nærme oss ferdig selv om det ikke ser ut som det er gjort så veldig mye der inne enda, men det er altså bare maling, gjøre ferdig skapet og skifte dør og karm som gjenstår!

Blåfargen vi tenker å gå for på veggene er retroblå, så blir lister og dør i klassisk hvit. Han skal også få hvite, lystette rullegardiner i vinduene.

Hva synes du om resultatet så langt? Tror du retroblå ville blitt fint på veggene eller ville du valgt en annen farge? Eventuelt beholdt den vi har?

En kommentar om “Underveis i oppussingen av barnerommet!”

  1. Kveldshimmel og indutriell grå i lag er superfint på barnerom! Vi har malt fjell på rommet til sønnen vår. Er utrolig fint! ?

Legg igjen en kommentar