Ukens spørsmål #62

Kommer Christopher til å ta ditt i tillegg til sitt etternavn og du hans i tillegg til ditt eget, eller skal alle sammen bare ha ditt?

Vi har ikke alle planene helt klare angående etternavn ettersom vi ikke planlegger å gifte oss i nærmeste fremtiden. Men per dags dato er planen at vi begge skal beholde våre nåværende mellomnavn også får vi mitt etternavn til slutt.

Er det ikke slik at man kan spise “ubegrenset” med fett på lavkarbo? At man bytter ut karbo med fett, fordi man blir fortere mett? Men vil det ikke ha noen uheldige konsekvenser for kroppen å spise så mye fett, spesielt bacon osv. Selv om man går ned i vekt, vil man ikke få høyere kolesterol eller blodtrykk for eksempel?

Det stemmer at man som oftest ikke trenger å tenke på mengde når man spiser lavkarbo fordi alt fettet gjør at man blir fortere mett. Det som i midlertid ikke stemmer er at man får høyere kolesterol og blodtrykk. Faktisk gir det å spise mer naturlig fett fremfor sukker, stivelse etc. lavere kolesterol og blodtrykk i mange tilfeller. Ta mormor som et eksempel, hun har slitt med høyt kolesterol i mange år og gått fast på medisiner for det. Nå etter at hun begynte på lavkarbo har aldri prøvene vært finere.

Og hvordan gjør du det med besøk hos familie? Tar du med egen mat?

Faktisk spiser så og si alle i min familie lavkarbo, så der er det ingen problem! Går jeg på besøk til andre spiser jeg enten før jeg går, tar egen mat med meg eller så spiser jeg bare det som er lavkarbovennlig hvis det lar seg gjøre. Består middagen av kjøtt, grønnsaker og poteter for eksempel kutter jeg bare ut potetene.

Kan du legge ut bilde av hemsen?

Det skal jeg gjøre så snart den har fått seg et par strøk maling!

Bruker du jotun sens? Da kan jo baby være der/sove der med en gang.

Nei, jeg brukte Jotun Pure Color!

Hva mener du med at han reagerer på sukkermengden i vanlige kaker?

Dennis reagerer med veldig mye luft og vondt i magen hvis han spiser vanlige boller, pannekaker, andre kaker etc med mye sukker i. Noe som egentlig er ganske greit ettersom det tvinger meg til å være mer kreativ og lage kaker og andre ting uten sukker til han.

Hvor er «bilderammene» fra?

Den er kjøpt på wish!

Hva heter fargen?

Retroblå!


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

8 kommentarer om “Ukens spørsmål #62”

  1. Skal du ikke ha flere barn alikevell?
    Ser du selger unna en del barneklær etter dennis. Er det ikke lurt å spare på om du skulle få en gutt igjen

  2. Joda, men vi hadde så mange klær etter Dennis, så vi har tatt vare på favorittene også selger vi unna resten. Det er litt kjekt at en eventuell lillebror en gang får noen nye klær også, og ikke bare har arveklær.

Legg igjen en kommentar