Syk i sitt eget bursdagsselskap!

Med den flaksen Dennis har skulle vi nesten sett det komme. Dennis våknet ganske tett i dag morges, og utover formiddagen ble han bare verre. Vi trodde det kanskje var en forkjølelse på gang og tenkte ikke stort mer over det, men etterhvert som timene gikk ble Dennis mer og mer klengete, han ville ikke sitte alene på gulvet og måtte bli bært hele tiden.

Da vi gikk ut og på nedsiden av huset for å ta ettårsbilder var han ikke seg selv i det hele tatt. Han hylgråt med det samme han sto alene til tross for at han fikk holde i en diger ballong som vanligvis hadde fått han til å glise fra øre til øre.

– så slik ble ettårsbildet til Dennis… Ikke helt som forventet –

Da vi kom inn igjen og sjekket temperaturen viste den at han hadde nærmere 39 i feber. Er det virkelig mulig!? Han er så uheldig. På sin egen aller første bursdag skal han bli syk! Vi valgte likevel å ikke avlyse selskapet, men gi han en paracet, ta det rolig og håpe på det beste.

Formen kom seg etter en liten stund, men han hadde likevel feber hele dagen. Synes uansett selskapet ble en suksess, og jeg deler alt om det i morgen!

Legg igjen en kommentar