Slik gikk festen vår denne gang!

Dere som har fulgt bloggen min en stund husker kanskje innflytningsfesten vi stelte i stand for snart et år siden? I mai i fjor for å være mer konkret. Den festen gikk som dere vet mildt sagt til hel*ette. Det kom rundt 30 ubudne gjester, sofaen ble full av flekker og gulvet var så klissete at vi aldri fikk det helt bort før vi skiftet det for et halvt år siden.

Siden den tid har vi derfor vært veldig skeptisk til å ha fest igjen. I hvertfall nå som vi har pusset opp det meste, og er livredd for huset vårt, haha. Men vi valgte å ta sjansen, inviterte kun rundt 10 nære venner som vi stolte på, og skrev ingen sted at vi skulle ha fest. Og vet dere hva? Kvelden ble super vellykket! Ikke bare hadde vi det veldig gøy i går, men jeg sluttet også å drikke et par timer før jeg la meg noe som resulterte i en super dager-derpå form.

Jeg sliter stort sett alltid med hodeverk, kvalm og tydelig redusert, men i dag kunne jeg nesten løpt maraton!

Legg igjen en kommentar