Slik får du GRATIS Bergans tursekk!

Har dere hørt om Barnas Egen Bokverden? Det er en bokklubb for barna, som er litt annerledes enn alle andre. Her velger du deg nemlig ut innholdet selv, og mottar derfor ikke en hel haug med ting du aldri kommer til å bruke. Ellers får du automatisk ei hovedbok med jevne mellomrom som er tilpasset barnets alder. For eksempel er det fokus på fargerike papp- og pekebøker det første året, som en introduksjon til bøkenes verden. Før man etterhvert går over til pek, lek og lær, og bøker som stimulerer ordforråd og nysgjerrighet.

Her elsker Dennis bøker over alt på jord, og da passer det perfekt for oss å motta en bok tilpasset han med jevne mellomrom. I tillegg får du et medlemsblad i posten helt gratis, og her får du en oversikt over alle tilgjengelige bøker og duppeditter. Du kan velge fritt blant alt dette hva du ønsker å få hjem i postkassen, eller du trenger ikke bestille noe.

Jeg elsker at man styrer alt selv så slipper man 5 bøker og 8 tullete leker hver eneste måned. Det hadde blitt en del etterhvert. Barnas Egen Bokverden er en bokklubb for alle, både de som faktisk vil ha 14 bøker en måned, og for de som kun ønsker hovedboka. Eller så kan faktisk hovedboken også avbestilles, helt gratis, om du ikke tror den faller i smak, eller kanskje har den fra før.


Når du blir medlem kan du også velge mellom en av følgende velkomstpakker, helt gratis (betal kun for porto, verdi fra 1200,-);

Velkomstpakke 1

Bergans tursekk 12L, pink

Hurra, for Karsten og Petra

Mamma Mø leser

Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

♥︎

Velkomstpakke 2

Mummi weekendbag, rød

Mummitrollets vinterlek

Mummitrollet til sjøs

Mummitrollet bowlingsett

♥︎

Velkomstpakke 3

Bergans tursekk 12 L, blå

Brannmann Sam redder dagen

Brannmann Sam aktivitetshefte

Kaptein Sabeltann to historier og åtte kjente sanger

Når det kommer til priser koster det altså ingenting å være medlem, og du kan avbestille hovedbøkene hvis du ønsker det. Med andre ord kan det være helt gratis så lenge du ønsker, men da mottar du heller ingen bøker. Ellers betaler du kun for de bøkene du vil ha, og du får veldig gode priser på bøkene i forhold til å kjøpe dem i butikk. Absolutt en varm anbefaling denne tirsdagen.

Bli medlem i Barnas Egen Bokverden her!

Barnas Egen Bokverden passer for alle som har barn eller barnebarn mellom 0-10 år.

Har du hørt om Barnas Egen Bokverden? Fortell gjerne dine erfaringer i kommentarfeltet!

Legg igjen en kommentar