Slik ble ettårsdagen til Dennis feiret!

Selskapet startet klokken fjorten. Dennis var sliten, hadde 38 i feber og var ikke interessert i å sitte alene. Vi startet med gaveåpning rett utenfor teltet hans. Det var litt spennende, men han var også litt utålmodig. Med god hjelp fra meg og Christopher fikk vi likevel åpnet alle gavene, og han fikk så masse fint! Jeg vil gjerne vise dere de flotte gavene i en egen video en av de kommende dagene.

Etter at gavene var åpnet var det på tide med litt kake! Kakebordet var fullt av deilige fristelser; hjemmelagde kanelsnurrer, skoleboller og vanlige boller, bananmuffins uten både sukker og kunstig søtning (babyvennlig med andre ord, og det var to slike Dennis fikk spise i selskapet sitt i går), popcorn, lavkarboostekake med gelelokk, sjokoladekake, gulrotkake og ikke minst Dennis sin grisekake.

Ettersom han ikke var helt i form valgte vi likevel å gjemme grisekaken til i dag. Han er mye tettere i dag enn i går, men feberen har sluppet taket, så vi får håpe han vil grise seg litt til med sin helt egen kake i dag. Det skal i så fall dokumenteres godt det også.

Muffinsene er forresten lagt av samme oppskrift som grisekaken hans, og kremen består av kremfløte, philadelphiaost og vaniljeessens. Det falt veldig i smak for lille prinsen.

Det var godt å se at alle koste seg så mye, og ikke minst veldig moro at alle kunne komme. Det ble trangt rundt bordet, men det var absolutt noe av kosen i forhold til å fordele oss over to border.

Etter kakespising lekte Dennis på gulvet sammen med pappan sin og mitt yngste søskenbarn.

Før det var tid for å snurre film. Den samme filmen som jeg delte med dere tidligere i dag ble vist på skjermen. Filmen fra Dennis sitt aller første år. Klipp jeg aldri har delt før, fra både sykehus, ferier og hverdagen. Har du enda ikke sett den kan du gjøre det her!

Ut på ettermiddagen da folkene begynte å gå var det godt for Dennis å roe ned sammen med Christopher, meg, Per og tante Marthe. Han var ganske sliten etter en lang dag og det var derfor kjempe deilig å synke ned i fanget til Per før han lekte litt med de nye lekene sine.

En helt perfekt bursdagsfeiring til tross for formen hans ♥︎

6 kommentarer om “Slik ble ettårsdagen til Dennis feiret!”

  1. Var ikke morfaren eller farmor/farfaren der?

    Må bare skryte av deg, såå fint du hadde lagt det til!! Dennis er heldig som har deg som mor <3

Legg igjen en kommentar