Slik ble barnerommet etter oppussingen!

Tenk at vi endelig er kommet i mål med enda et rom! I går satte jeg i gang med sparkling, pussing, teiping og maling. Jeg holdt på til langt på natt slik at jeg kunne få ferdig første strøk på hele rommet før jeg la meg. Da jeg våknet i dag morges bare det rett inn på rommet for å få ferdig strøk nummer to også.

Det var så vidt jeg klarte å vente til strøk nummer to hadde tørket før jeg fjernet all teip og papp på gulvet. Deretter bar jeg inn alle møblene hang alt opp på veggen, og rommet til Dennis var helt ferdig før han skulle ha lur nummer to.

Jeg våger riktignok ikke å la han sove der inne nå. Må lufte ut litt først! Men i kveld, da får han sove på helt nytt rom! Det kommer til å bli så stas for han. Jeg er så utrolig fornøyd. Sitter her og vurderer om jeg skal henge opp noen hvite wall stickers – stjerner og skyer. Ikke helt bestemt meg enda. Det var jo veldig rent og fint her slik det er nå også. Får tenke litt på det. Si gjerne din mening i kommentarfeltet!

Ellers er det bare til å spør om hvor ting er fra hvis dere lurer på det, så svarer jeg eventuelt i et eget innlegg!

Hva synes du? I morgen legger jeg ut før og etterbilder ved siden av hverandre!

7 kommentarer om “Slik ble barnerommet etter oppussingen!”

  1. Så fint det ble 🙂
    Bruker du jotun sens? Da kan jo baby være der/sove der med en gang 🙂

Legg igjen en kommentar