Motivasjonen min daler…

Jeg kjenner jeg har lite på hjertet om dagen. Mange lavkarbooppskrifter jeg ønsker å dele, men denne bloggen må handle om noe annet enn mat. Jeg står derfor litt fast om dagen. Manglende motivasjon. Lite som engasjerer meg. Hodet er stille, og det er i grunn deilig det. Men kanskje ikke like bra når det kommer til bloggen..?

Derfor hadde jeg satt veldig stor pris på litt innspill fra dere. Hva vil dere lese om? Kom gjerne med så konkrete tips og ønsker som mulig. Nye spalter, mer fra hverdagen, flere videoer, mer om Dennis, meg, sying eller kanskje dere har spørsmål jeg kan svare mer utfyllende på i egne innlegg?

Tips, tips, tips! Jeg trenger mange! Kommer til å skrive ned alle, også ta frem boken når jeg står fast – slik som nå.

7 kommentarer om “Motivasjonen min daler…”

 1. Hei 🙂 kan du snakke litt om hvordan det var når du og C. først flyttet inn ilag? Skal flytte sammen med typen til høsten og er veldig spent 🙂

 2. ☆Favorittøvelser
  ☆mer om veien til å delta i fitnesskonkurransen
  ☆treningstips+kosthold for å oppnå en fitnesskropp
  ☆mer om din progresjon/mål i forhold til lavkarbo

 3. Tips til hva og gjør i Haugesund/ haugalandet. Siden du hadde mange lesere her fra:)

 4. Tips til innlegg:
  – Utviklingen til Dennis måned for måned (en slags oppsummering).
  – Hvordan lære seg å sy enkle plagg.
  – Livet før vs etter barn.
  – Tips til oppussing (skal selv pusse opp).
  – Utstyr til bhg start.
  – Planlegging av 1 årsdagen til Dennis.
  – Hvordan du og kjæresten møttes.
  – Tips til aktiviteter/leker med barn måned for måned. For eksempel babygym ved 1 mnd, og Leos som 10 mnd osv.
  – Drømmer om fremtiden.
  – Hvordan finne treningsmotivasjon.
  – Nybegynner på treningssenteret. En «guide» for oss som ikke er så erfaren.

Legg igjen en kommentar